Home Животинки

Животинки

Трејлерот за новиот анимиран филм „The Secret Life of Pets“ (Тајниот живот на милениците), ќе ве насмее до солзи. Дури и ако не сте имале...

За да си обезбедат вкусна храна, кучињата понекогаш мора да креираат цела стратегија. Така е и со овој убавец, чија што интелигенција ќе ве остави...

Борко, кучето демонстрант, вчера заедно со стотина маратонци под мотото „Маратонците за социјална правда“ трчаше околу Владата. Борко е присутен на речиси сите протести...

Кога е топло, а немаме базени во кои можеме да се освежиме, доволно е и обично корито. Ова слатко куче тоа најдобро го знае. Има...

Дали некогаш сте размислувале како изгледа светот од перспективата на едно куче? Дојди, скокни, седни, стани, немој тоа, внимавај... Дали сопствениците се свесни дека...

Во едно руско село родено е јагне со глава која наликува на човечка. Очите, носот и устата неверојатно потсетуваат на човечките, единствено ушите се како...

На местото каде претходно бил паркиран овој автомобил, лежело куче. Меѓутоа, возачот решил токму таму повторно да го паркира својот автомобил и му удрил...

Доцниме на работа, забораваме да платиме сметки, немаме време да отидеме на ручек со најблиските... Во постојаната трка со времето може да ни се...

Веројатно малку луѓе знаат како всушност кучињата пијат вода, односно како со јазикот ја внесуваат во устата. Доколку внимателно не сте го набљудувале вашиот...

На стрес сме изложени секојдневно – на работа, во сообраќајот, семејството, домот...По напорниот работен ден, обично се релаксирате со тивка музика, омилен пијалок, книга...