Home Животинки

Животинки

Наместо, како некои, да се прашувате како може родители да дозволат бебе и пит бул да спијат заедно, предлагаме да ја погледнете видео снимката...

Знаеме дека помладите ви се многу позабавни од повозрасните кучиња. Малечки и слатки, пргави и љубопитни, не купуваат за помалку од една минута! Воопшто...

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s); if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src =...

Моли добила важна животна улога: нејзе и е доверено на чување едно штотуку родено маче, кое сопственикот на Моли го спасило од улица. Бидејќи одлучил...

Жулиет и Чарли се необичен пар, а она што го знаат одлучиле да го покажат во француската верзија на емисијата „Јас имам талент“. Тие двајца...

Обично сопствениците на миленици се оние кои упатуваат вакви погледи. Нашите четириножни пријатели имаат многу експресивни изрази на лицето. Така често ни покажуваат кога се...

Убавото куче на снимката има внимателен сопственик кој се погрижил за тоа неговиот миленик максимално да ужива во патувањата. Ова куче од Њу Џерси има...

Борко, кучето кое беше присутно на речиси сите протести во Скопје, конечно си најде дом. „Драги пријатели, ве информираме дека Борко е вдомен во прекрасно...

Претседателот на Русија, Владимир Путин, уште еднаш го изненади светот откако на едно девојче од Киргистан и купил куче. Кога на адресата на Путин и...

Фотографијата на две кучиња,кои прегрнати позади решетки во прифатилиштето чекаат на евтаназија, се прошири на интернет откако една група за спас на животните ја...