Home Животинки

Животинки

Здружението за заштита на животни „Animal Lovers“ – Струмица на ден 10.06.2017 година во 9 часот ќе излезе со свој штанд на градскиот плоштад....

Рано утрово околу 3:00 часот во  Муртино две непознати маскирани лица ја ограбиле бензинска пумпа на Макпетрол. Разбојниците физички го нападнале вработениот и му одзеле...

Еден добродушен човек го забележал моментот кога на гладно напуштено куче му дал парче месо, мислејќи дека веднаш ќе го изеде. Но, кучето го зело...

Деновиве граѓани на Струмица преку социјалните мрежи водат хајка против бездомните кучиња во градот.Објавите најчесто се насочени кон љубителите на животни и здруженија за...

Наместо, како некои, да се прашувате како може родители да дозволат бебе и пит бул да спијат заедно, предлагаме да ја погледнете видео снимката...

Знаеме дека помладите ви се многу позабавни од повозрасните кучиња. Малечки и слатки, пргави и љубопитни, не купуваат за помалку од една минута! Воопшто...

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s); if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src =...

Моли добила важна животна улога: нејзе и е доверено на чување едно штотуку родено маче, кое сопственикот на Моли го спасило од улица. Бидејќи одлучил...

Жулиет и Чарли се необичен пар, а она што го знаат одлучиле да го покажат во француската верзија на емисијата „Јас имам талент“. Тие двајца...

Обично сопствениците на миленици се оние кои упатуваат вакви погледи. Нашите четириножни пријатели имаат многу експресивни изрази на лицето. Така често ни покажуваат кога се...