Home Македонија

Македонија

Владата планира да донесе две законски мерки за решавање на професионалните војници по завршување на службата и за материјално обезбедување на лицата кои останале...

Министерството за здравство на својата интернет страница ги објави документите од тендерот за набавка на медицинска опрема и апаратите, на кој победи фирмата „Висарис“,...
video

Премиерот Никола Груевски молчи за бизнисот од 40 илјади евра даден на мајката на уредничката на Сител Ивона Талевска. Молчи и министерот за здравство...
video

Омилената уредничка на Никола Груевски и на ВМРО-ДПМНЕ во телевизија Сител, Ивона Талевска, главен и одговорен уредник и во весникот Вечер, била и омилен...

На листата која ја објави американскиот Фонд за мир се наоѓаат вкупно 178 земји, а сериозноста на ситуацијата е означена со неколку нијанси: црвена...