Home УраКултура

УраКултура

Човекот за кого секој објектив е многу мал за да ги собере неговите приказни. Сречко Гунчев може да ве прошета низ Струмица од секој...

Подготвени сме за „Аудиција“ така ни одговорија дел од екипата на драмското студио „Думон“ после генералната поба што ја имаа во НУЦК „Антон Панов“,...

Томе Мен или човекот наречен десна рака, напиша Бранко Ставрев за Томе Ментинов, човекот кој по 48 години активно актерско присуство во струмичкиот театар...