Home Ознаки Статии означени со "ЈПКД Комуналец"

ЈПКД Комуналец

Екипи на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ го чистат поројот „Крушевска Република“. Скоро 80 насто од неговата површина е целосно исчистена, а моменталните активности...

Екипите на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ продолжуваат со уредувањето на улиците во градот на кои имаше наноси од поројните дождови. По чистењето...

ЈПКД „Комуналец“ ги известува граѓаните дека поради интервенција на водоводната мрежа, денеска (04.08.2014 година), од 09 до 14 часот вода за пиење ќе немаат...

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ од овој месец почна со доставување на сметките за наплата во нов формат. Најдоцна до утре, сите корисници...