Home Ознаки Статии означени со "Јосиф Христов"

Јосиф Христов

Заврши Европскиот шампионат во спортска ориентација за млади  што овие денови се одржуваше во Струмица и на локалитетот „Суви лаки“ на планината Огражден. Селекцијата на...