Home Ознаки Статии означени со "чистење"

чистење

Откако целосно го исчисти, Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска почна со уништување на тревата и коровот во поројот „Крушевска Република“. Прскањето почна денеска...

Екипи на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ продолжуваат со акцијата за чистење на пороите и влезовите во градот. Раководителот на работната единица „Чистота“, Бранко...

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ по рачното, чистењето на поројот „Крушевска Република“ го продолжи со механизација. Машините на претпријатието вчера работеа на потегот...

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ неколку денови работи на чистење на поројот „Крушевска Република“. По рачното отстранување на разновидниот отпад и наносите наталожени во...

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ почна со генерално чистење на градот во пресрет на карневалските празнувања кои ќе започнат на 18 февруари. Главен...

Во пресрет на Задушница, од вчера почна големо чистење на градските гробишта во Струмица. Од јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ информираа дека со чистењето...

Целта на овој зафат е да се овозможи нормално функционирање на атмосферскатоа и фекалната канализација истакна градоначалникот Зоран заев, од мостот пред населеното место...

По завршувањето на третото издание  на „Струмица опен фестивал 2014“, Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ има полни раце работа. За време на  трите...