Home Ознаки Статии означени со "чистење"

чистење

Вработените во работната единица „Чистота“ при Jавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска работеа на просторот околу поранешната дирекција на „Агропромет“. Поради несовесноста на одредени...

По чистењето на дивите депонии, Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ од денеска почна со повторно чистење на поројот „Крушевска Република“. Според Бранко Ѓоргиев,...

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ есенската акција за чистење денеска ја продолжи во населените места Вељуса и Просениково. И во двете места извршено е...

Вработените во работната единица „Чистота“ при Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ работеа и вчера согласно програмата за одржување на јавната чистота во општината. На...

Плоштадот „Гоце Делчев“ целосно е испразнет од шанковите и сценските реквизити по завршувањето на најмасовната културно – забавна манифестација „Струмица опен фест“. Тоа овозможи...

Неколку екипи на јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ уште од утринските часови започнаа со темелно чистење на плоштадот „Гоце Делчев“. Рачно и со...

Уште од раните утрински часови екипи на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ почнаа со чистење на плоштадот „Гоце Делчев“, на кој синоќа заврши...

ЈПКД „Комуналец“ денеска продолжи со активностите за  отстранување на дивите депонии во градот и населените места. Работната единица „Чистота“ го отстрануваа отпадот од непосредната...

Екипи на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска на повеќе локации во градот ги чистеа јавните површини на кои имаше диви депонии, а...

Општина Струмица и Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ од утре (12.07.2015г.) ја почнуваат планираната акција за чистење на јавните површини и дивите депонии. Покрај...