Home Ознаки Статии означени со "фирми"

фирми

Инспекциските служби во Струмица кај повеќе фирми откриле прекршувања на законската регулатива за заштита на животната средина, пишува Макфакс. Дел од струмичките стопанските субејекти користеле...