Home Ознаки Статии означени со "ученици"

ученици

Општина Струмица, како основач на основните училишта ги следи постигнувањата на учениците преку нивниот успех добиен преку училишното оценување во секојдневната наставничка пракса, што...

Првиот ден од екстерното тестирање предизвика бројни  незадоволства кај учениците ширум државата. Професорите од струмичката гимназија „Јане Сандански“ велат дека има ученици кои биле...

Во основните и средните училишта објавени се списоците за деновите во кои ќе се полагаат испитите од екстерното тестирање. Учениците се незадоволни зошто предметите ќе...

Околу 940 матуранти денеска го полагаа екстерниот тест во средните училишта во Струмица. Во гимназијата„ Јане Сандански“ полагаа 346 ученици, во техничкото училиште „Никола...