Home Ознаки Статии означени со "ученици"

ученици

Традиционалниот Новогодишен-Божиќен концерт годинава струмичани ќе можат да го погледнат во два термини на 4 јануари (Четврток), во Центарот за култура „Антон Панов“. Поради...

Доделени награди за ликовни творби по повод новогодишно божиќните празници од страна на Домот за деца и млади „ Благој Мучето“ Струмица, во соработка...

Учениците од трето одделение во општинското основно училиште „Маршал Тито“ од Струмица, преку едукативен новогодишен квиз и забавно-рекреативна програма, реализираа заедничка активност, како завршен...

Првачињата при општинското основно училиште „Видое Подгорец“,  по повод Новогодишно божиќните празници подготвија богати програми во кои го покажаа својот талент и своето знаење....

По одржувањето на преелиминарниот натпревар во Дубаи, тимот од средното општинско училиште „Јане Сандански“ во состав Ивана Цветанова, Магдалена Стојанова и Тијана Иванова под...

Министерството за образование и наука преку Управата за развој и унапредување на образованието на јазиците на припадниците на заедниците, во соработка со Детската Фондација...

Одделението за образование при општина Струмица, согласно Законот за основно образование и Законот за просветна инспекција, ги известува  родителите дека во месец мај ќе...

Учениците од I б одд. при ООУ,,Видое Подгорец“ – Струмица,  денеска  беа во посета на фудбалското игралиште  со вештачка трева . Целта на посетата...

Учениците од четвртите одделенија во основното општинско училиште „Видое Подгорец“ денеска ја посетија општина Струмица. Ова е традиционална посета која се реализира во овој...

Учениците од машинската струка, образовен профил автомеханичар од средното општинско училиште „Никола Карев“ од Струмица, се вратија од Атина со нови искуства. Тие таму...