Home Ознаки Статии означени со "улица"

улица

Согласно Програмата за изградба и реконструкција на локални патишта и улици на општина Струмица, денеска се врши бетонирање на улицата која што се наоѓа...

Општина Струмица реши долгогодишен проблем на граѓаните во населбата Струма. Се проби и асфалтираше нова улица во должина од двеста метри. Оваа улица досега...

Асфалтиран е дел од улицата „Тоше Проески“ на површина од 2.541 метар квадратни, во урбаните блокови 36 и 37, односно, кај новите станбени комплекси на...