Home Ознаки Статии означени со "турски гробишта"

турски гробишта

Согласно Програмата за изградба и реконструкција на локални патишта и улици на општина Струмица, денеска се врши бетонирање на улицата која што се наоѓа...

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ работи на оградување на турските гробишта во Струмица. По завршените бетонски работи, денеска почна со поставувањето на металната...