Home Ознаки Статии означени со "с. Попчево"

с. Попчево

Општина Струмица и јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“  интензивно работат на чистење на снегот во градот и населените места ангажирајќи и дополнителна механизација...

Општина Струмица и оваа година продолжува со активностите за подобрување на условите за живот во населените места, информираат од општината. Денеска се тампонираа две улици...