Home Ознаки Статии означени со "струмички доктор"

струмички доктор

Лаки, кучето кое струмичкиот доктор го влечеше врзано за својот автомобил, вчера конечно си доби дом каков што заслужува. Вдомен е кај Тони Стојчевски,...