Home Ознаки Статии означени со "стипендии"

стипендии

Здружението НОВУС врз основа на потпишаниот меморандум за соработка со Институтот за комуникациски студии (ИКС) од Скопје овозможува членовите да добијат стипендии за магистерски...

Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, стипендираше двајца студенти на тримесечната сертифицирана академија Life Tools Academy на Националната асоцијација на престижни академски граѓани (НАПАГ). Димитар...