Home Ознаки Статии означени со "средба"

средба

Во организација на општина Струмица, по иницијатива на МВР-СВР од Струмица во Дом на АРМ во Струмица, во рамките на надлежноста на Локалниот совет...

Претседателот на СДСМ и носител на листа во Изборната единица број 4, Зоран Заев се сретна со стопанственици од Струмица. Тој ја презентираше изборната...