Home Ознаки Статии означени со "СОУ „Јане Сандански“"

СОУ „Јане Сандански“

Традиционалниот Новогодишен-Божиќен концерт годинава струмичани ќе можат да го погледнат во два термини на 4 јануари (Четврток), во Центарот за култура „Антон Панов“. Поради...

По одржувањето на преелиминарниот натпревар во Дубаи, тимот од средното општинско училиште „Јане Сандански“ во состав Ивана Цветанова, Магдалена Стојанова и Тијана Иванова под...

Средното општинско училиште „Јане Сандански“ денеска го одбележа патрониот празник. На одбележувањето присуствуваше и свежо цвеќе пред спомен бистата на Сандански положи вршителот на...

Во чест на утрешниот Ден на заштитниците на Струмица,  во Средното општинско училиште „Јане Сандански“ беше отворена „ЈС банка“ за потребите на практичната настава...

По повод 20-ти ноември, Меѓународниот ден на детето, во средното општинско училиште „Јане Сандански“ се организира добротворна акција за собирање употребливи детски играчки. Акцијата се...

На шестата меѓународна научно-стручна конференција „Моќта на знаењето“, која што од втори до четврти октомври се одржа во Агиа Триада, Република Грција, учествуваа 26...