Home Ознаки Статии означени со "сообраќајна некултура"

сообраќајна некултура

Ниската сообраќајна култура на возачите веќе подолго време создава сериозни проблеми на пешачките зони во градот. Узурпирани тротоари од моторни возила и ограничен простор...