Home Ознаки Статии означени со "Совет на општина Струмица"

Совет на општина Струмица

Четириесет и деветтата седница на Советот на општина Струмица која што беше закажана за денеска, не се одржа. Според претседателот на Советот на општина...

Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, упати апел до граѓаните за помош на семејствата на настраданите во синоќешните поплави, како и на населените места...

На 40-та седница на Советот на општина Струмица беше усвоен извештајот за извршување на буџетот на Општината за првиот квартал од 2016 година. Задоволство...

Со комплетирањето на административната процедура и добивањето согласност од страна на Советот на општина Струмица, а претходно и од СВР Струмица за промена на...

На денешната седница на Советот на општина Струмица денеска беа усвоени повеќе предлог – одлуки, решенија и информации од повеќе области. Општина Струмица овозможи...

Советот на општина Струмица вчера ја одржа 34-та и последна седница во оваа 2015 година. Покрај усвојувањето на буџетот за 2016 година, советниците ги...

Советот на општина Струмица  на 33-та седница ги усвои предлог – планот на програмите за развој, предлог-одлуката за проширување и измена на распоредот на...

На вчерашната седница Советот на општина Струмица усвои повеќе предлог одлуки, информации, извештаи и програми за работа. На дневниот ред беа предложени 47 точки...

Во салата на Советот на општина Струмица во тек е 30 седница. Пред членовите се поголем број предлог одлуки, програми и извештаи кои ќе...

Пред да се изгласа дневниот ред на денешната седница на Советот на Општина Струмица, советниците од коалицијата За подобра Македонија истата ја напуштија. Прчина...