Home Ознаки Статии означени со "Собрание на Р.М."

Собрание на Р.М.

Денеска во 17 часот е закажана Седница на Собранието на Република Македонија, на која ќе се констатира оставката на Никола Груевски од премиерската функција. Седницата...