Home Ознаки Статии означени со "систем 48"

систем 48

До општинскиот сервис за пријавување на комунални проблеми „Систем 48“ во текот на месец март, биле доставени вкупно 132 пријави. Од нив решени се...

Во општинскиот сервис „Систем 48“ во текот на месец февруари, биле доставени вкупно 145 пријави. Општинските надлежни служби постапиле по пријавите и решиле 121 проблем,...

Преку општинскиот сервис „Систем 48“ во месец јануари 2015 година се решени  90 проблеми на граѓаните на општина Струмица. Од вкупно доставените 98 пријави,...

Во изминатите шест месеци,од вкупно 877 пријави од граѓани, 811 се решени, а само 66 се во процес на реализација, рече на денешната отчетна...

Во општинскиот сервис „Систем 48“ во последните три месеци, јули, август и септември, граѓаните на општина Струмица пријавиле и доставиле вкупно 449 пријави за...

До општинскиот сервис за пријавување на комунални проблеми „Систем 48“ граѓаните на општина Струмица во текот на месец септември, доставиле вкупно 157 пријави. Општинските...

Во општинскиот сервис „Систем 48“ во текот на месец јули, се пристигнати вкупно 134 пријави од граѓаните на општина Струмица. Од нив општинските служби...

Во текот на месец април, до општинскиот сервис „Систем 48“ биле доставени вкупно 92 пријави од страна на граѓаните кои реагирале за проблеми од...

Во општинскиот сервис „Систем 48“ во текот на месеците февруари и март биле доставени  181 пријава. Од нив решени се 148 пријави, а останатите...