Home Ознаки Статии означени со "систем 48"

систем 48

Во општинскиот сервис „Систем 48“ во текот на  месец ноември биле доставени вкупно 190 пријави, од кои решени и одговорени се 171 пријава. Останатите...

Во општинскиот сервис „Систем 48“ во текот на месец мaj пристигнати се 217 пријави. Од нив решени се 200, а останатите 17 пријави се во процес на решавање,...

До општинскиот сервис „Систем 48“ во текот на  месец февруари биле доставени вкупно 213 пријави од граѓаните за проблеми од неколку области. Од нив...

Во јануари биле доставени вкупно 126 пријави од кои решени се 115 пријави, а останатите 11 пријави се во процес на решавање, бидејќи за...

Минатата година биле решени вкупно 1.630 проблеми на граѓаните преку општинскиот сервис „Систем 48“ од вкупно доставените 1.762 пријави. Останатите 132 пријави се во...

Вкупно 173 пријави од граѓаните биле доставени до општинскиот сервис „Систем 48“ во текот на месец декември минатата година. Од нив решени се 151...

Во општинскиот сервис „Систем 48“ во текот на месец октомври, биле примени вкупно 220 пријави. Од нив, надлежните општински служби решиле 200, останатите 20...

Во текот на месец септември во општинскиот сервис „Систем 48“ биле примени вкупно 206 пријави. Од нив решени се 180 пријави, останатите 26 се...

Во општинскиот сервис „Систем 48“ во текот на месец јули, биле примени вкупно 159 пријави од граѓаните на општина Струмица. Од нив решени се...

Во општинскиот сервис за пријавување на комунални проблеми „Систем 48“ во текот на месец мaј биле доставени вкупно 78 пријавиод граѓаните на општина Струмица....