Home Ознаки Статии означени со "Св.Кирил и Методиј"

Св.Кирил и Методиј

Традиционално во црквата „Свети Кирил и Методиј“ во Струмица, пред големиот празник Обрезание Господово и Свети Василиј Велики, се изложуваат на поклонение дел од...