Home Ознаки Статии означени со "приход"

приход

Општина Струмица од даноци и такси во 2017 година остварила вкупен приход од 73.869.675,00 денари, што споредено со претходната година, односно 2016, е за...

Во 2016 година од даноци и такси, општина Струмица остварила вкупен приход од 84.127.021,00 денари што е за 2,92 проценти помалку во однос на...