Home Ознаки Статии означени со "прислушување"

прислушување

Аудио и транскрипти од денешната прес конференција на претседателот на СДСМ, Зоран Заев, за контролата на власта врз јавниот сервис и сопствениците и уредниците...

Денеска ќе ја слушнете директната спрега што Никола Груевски ја поставил со приватните медиуми и јавниот сервис, и директната контрола врз сопствениците и уредниците...

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија денеска ќе одржи прес конференција, на која се очекува да бидат објавени нови материјали од проектот „Вистината за Македонија“. Прес конференцијата...

СДСМ на денешната прес конференција објави аудио снимки од разговори кои се однесуваат на притисоците од страна на власта за време на локалните избори...

Денеска во 14:00 часот во паркот Капиштец, градоначалникот на Општина Центар, Андреј Жерновски, ќе објави нови аудио снимки за притисоците на власта за време...

На денешната прес конференција на СДСМ Охрид, претседателот на општинската организација Томислав Тунтев, презентираше аудио снимки кои покажувале какви местенки и злоупотреби биле правени...

Аудио и транскрипти од разговорите објавени на денешната прес конференција од претседателот на СДСМ, Зоран Заев. https://www.youtube.com/watch?v=n5EZZ07ntsQ Транскрипти: 1.Разговор помеѓу Гордана Јанкулоска и Мартин Протуѓер ГЈ: Го избркал...

Зошто во извештаите на ОБСЕ/ОДИХР токму МВР е посочено како место каде што се поклопуваат партијата и државата? Затоа што нема држава, се е...

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија за денеска во 14:00 часот најави прес конференција, на која се очекува претседателот на партијата, Зоран Заев, да ја објави...

Аудио и транскрипти од разговорите објавени на денешната прес конференција на СДСМ во Битола. https://www.youtube.com/watch?v=f4C8PTDa4ko Транскрипт 1. Разговор помеѓу Гордана Јанкуловска и Зоран Ставревски ГЈ: Ало? ЗС: Горде шо...