Home Ознаки Статии означени со "прислушување"

прислушување

Таргет на прислушување биле преку 20.000 граѓани, цела опозиција, пред се првенците на опозицијата, но и нивните блиски луѓе, одговара лидерот на СДСМ Зоран...

На прес-конференцијата на СДСМ се изнесоа фрапантни податоци за незаконско следење на комуникацијата на над дваесет илјади граѓан(к)и во земјата. Денеска стана очигледно дека...

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев, на денешната прес конференција рече дека власта прислушувала над 20.000 граѓани, а самиот тој бил прислушуван повеќе од 4...

Владата ги следела и снимала телефонски разговори и комуникации преку интернет на дури 90-тина новинари, од кои 15 биле критички настроени, а дури 75...