Home Ознаки Статии означени со "прес конференција"

прес конференција

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска во 14.00 часот ќе ја одржи петтата прес конференција, на која се очекува да ја објави нови материјали...

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, денеска во 14.00 часот ќе одржи прес конференција, на која се очекува да ја објави четвртата „бомба“ од прислушкуваните...

Денеска во 14 часот претседателот на СДСМ, Зоран Заев, ќе одржи прес конференција. Според очекувањата, тој би требало да објави нови материјали во врска со...