Home Ознаки Статии означени со "прекин"

прекин

Поради дефект на водоводната цевка во периодот од 11.00 до 13.00 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Крсте Мисирков“ на потегот од улицата...

Поради дефект на водоводната цевка прекинато е водоснабдувањето на улицата „Крушевска Република“ на потегот од улицата „Димитар Влахов“ до улицата „Вардарска“. Од Јавното претпријатие за...

Поради отстранување на дефект на водоводната линија, во периодот од 11.00 до 14.00 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на булеварот „Гоце Делчев“ од бројот...

Поради отстранување на дефект на водоводна цевка, ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Брегалница“ во Струмица. Според информациите од Јавното претпријатие за комунални дејности...

Поради отстранување на дефект на водоводовната линија, денеска, во периодот од 10,00 до 12,00 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на булеварот „Гоце Делчев“ од...

Поради дефект на водоводната цевка ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Бошко Буха“ во Струмица. Од Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ информираа дека прекинот...

Од Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ информираа дека поради отстранување на дефект на водоводна цевка на улицата „Кирил и Методиј“, ќе биде прекинато...

Од Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ информираат дека поради дефект ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Ката Поцкова“, на потегот од улицата „Браќа...

Поради отстранување на дефект во водоводната линија, во периодот од 10 до 12 часот, без вода ќе бидат водокорисниците на улицата „Маршал Тито“ на...