Home Ознаки Статии означени со "прекин"

прекин

Заради закажани технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, од „ЕВН Македонија“ известуваат дека  на ден 22.12.2017 година (петок), без електрична енергија ќе останат од...

Од јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ ги известуваат граѓаните корисници на вода од водоснабдителниот систем од град Струмица дека заради интервенции од ЕВН...

Поради дефект на водоводна цевка ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Неретва“ во Струмица. Прекинот ќе трае од 9.30 до 14 часот. Екипа на Јавното...

Поради изведба на водоводни зафати и денеска до 14 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Климент Охридски“, односно на потегот од улицата „Ленинова“...

Поради реконструкција на водоводната мрежа на улицата „Климент Охридски“ во периодот од 9 до 14 часот вода ќе немаат корисниците на улицата „Иљо Шопов“...

Поради интервенции од страна на водостопанското претпријатие „Струмичко Поле” на браната Турија, поточно, заради дефект на главен пропусен затворач на 07.10.2015 година (среда) ќе...

Поради дефект на водоводна цевка на улицата „Гоце Делчев“ од 10 до 15 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на следните улици: „Климент Охридски“ на...

Поради дефект на водоводна цевка од 10 до 15 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на улиците „Ристо Ќурчиев“, „Ристоман Попчевски“, „Младинска“ на потегот од...

Екипа на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска работат на реконструкција на дел од водоводната мрежа. Според информациите  од претпријатието, конкретно се работи...

Поради реконструкција на водоводната мрежа утре(18.08.2015г.) ќе биде прекинато водоснабдувањето на следните улици: „Браќа Миладинови“ на потегот од улицата „Панче Пешев“ до улицата „Киро...