Home Ознаки Статии означени со "Порака"

Порака

Градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски, синоќа беше со членовите на Центарот за поддршка на лица со интелектуална попреченост „ПОРАКА“ на традиционалната забава организирана...

Традиционално на крајот и од оваа година, синоќа, во Центарот за поддршка на лица со интелектуална попреченост се одржа предновогодишна забава на која присуствуваа...

Со месеци, а можеби и година дена, политичари, квази политичари, бандити и криминалци од секаков вид ме обвинуваа за поткуп, за шпионажа со странски...

Насмеани лица, искрени прегратки и скромни желби за Новата година во прекрасен новогодишен амбиент, вака беше попладнево во просториите на центарот за поддршка на...

Во ООУ „Видое Подгорец“ од Струмица беше реализирана завршната заедничка активност помеѓу учениците од ова училиште и Центарот за поддршка на лица со интелектуална...

Членовите на центарот за поддршка на лица со интелектуална попреченост „Порака“ од Струмица, го посетија средното општинско училиште „Димитар Влахов“, односно, паралелката на здравствената...

Центарот за поддршка на лица со интелектуална попреченост „ПОРАКА“ од Струмица, во соработка со Младинскиот клуб при општинската организација на Црвениот крст ја реализираа...

Центарот за поддршка на лица со интелектуална попреченост „ПОРАКА“ од Струмица продолжува со реализацијата на проектот „Заедно да ја пренесеме пораката на лицата со...

Центарот за поддршка на лица со интелектуална попреченост „Порака“ од Струмица, одржа работилница на тема „Заедно креираме“ во соработка со членовите на Младинскиот клуб...

Центарот за поддршка на лица со интелектуална попреченост „Порака“ од Струмица започна со реализација на проектот „Заедно да ја пренесеме пораката на лицата со...