Home Ознаки Статии означени со "пишев"

пишев

Портпаролот на ОО на СДСМ во Струмица, Коста Костадинов, вели дека Васил Пишев со неговите прес конференции ја игра главната улога во новата ТВ...

Она што го прават Никола Груевски и неговите соработници во ВМРО-ДПМНЕ преку медиумите под нивна контрола, е уште една потврда на паниката во нивните...

Премиерот Никола Груевски, шефот на тајната полиција Сашо Мијалков, министрите Зоран Ставревски и Гордана Јанкуловска, како и пратениците од првите собраниски клупи Влатко Ѓорчев,...

Пратеникот Васил Пишев веќе подолго време покажува знаци на нервоза и растревоженост  со тоа што не сака да го прифати поразот од локалните избори...

Продолжува ниската и приземна негативна кампања од страна на медиумските барабанџии на ВМРО ДПМНЕ. Континуирано предмет на измислици, клевети и  конструкции е никој друг,...