Home Ознаки Статии означени со "пасоши"

пасоши

Ваквата одлука стапила на сила откако првите луѓе на Министерството за надворешни работи во Бугарија ја слушнале изјавата на професорката Каракамишева, која вооедно ги...

  Снимките кои ги објави „Фокус“ може да се паушални или по партиска нарачка и додека МВР не добие пријава од медиумот нема официјален став...
video

Анонимен граѓанин до „Фокус“ доставил ексклузивен видеоматеријал и 14 фотографии од кои се гледа дека во приватен стан или куќа, рачно се изработувале пасоши кои можеле...