Home Ознаки Статии означени со "олово"

олово

Анкетата што ја направи  Охрид1 на прашањето што се тоа венерични болести, една од анкетираните проблемот со сексуално преносливите болести го лоцираше во оловото. https://www.youtube.com/watch?v=WjDPvoAhhNw