Home Ознаки Статии означени со "НОВУС"

НОВУС

Здружението „НОВУС“ објави јавен повик за учество на работилница „Маркетинг и ПР – од теорија до пракса“ како дел од проектот„Биди и ТИ претприемач“,...

Ѓорги Тасев e претседател на невладиното здружение „Новус“, демонстратор на Универзитетот ФОН, а во слободното време е посветен на своите пасии – работи како...

Во рамките на проектот „Биди и ТИ претприемач“, здружението „НОВУС“ објави јавен повик за учество на работилницата „Вовед во претприемништво и менаџмент“. Сите заинтересирани...

Здружението „НОВУС“ ги продолжува своите работни средби со претставниците на средните училишта за потребите на проектот „Биди и ТИ претприемач“. По одржаната средба со...

Здружението „НОВУС“ во рамките на проектот „Биди и ТИ претприемач“ одржа работна средба со професори и претставници од СОУ „Никола Карев“ од општина Струмица....