Home Ознаки Статии означени со "Никола Ѓорѓиев"

Никола Ѓорѓиев

Нашиот најдобар одбојкар Никола Ѓорѓиев напиша на својот профил за победата на неговиот клуб ОНИКО против Јастрзебски. „Нашата цел беше да бидеме дел од најдобрите...