Home Ознаки Статии означени со "Никола Груевски"

Никола Груевски

  Сите разговори за хашките случаи објавени на денешната прес конференција на СДСМ. https://www.youtube.com/watch?v=F9dyPs00-t8 Транскрипти: 1.Разговор помеѓу Силвана Бонева и Никола Груевски СБ: Ало. НГ: Ало. СБ: Претседателе, добра вечер. НГ: Ало,...

Денеска ќе симнеме уште една маска од лицето на Никола Груевски, маската на сакан патриот, рече на денешната прес конференција лидерот на СДСМ, Зоран...

Аудио и транскрипти од разговорите објавени на денешната прес конференција на СДСМ. https://www.youtube.com/watch?v=VF51VMZJ918 Транскрипти 1. Разговор помеѓу Влатко Чингоски и Никола Груевски НГ: Здраво, како си? ВЧ: Добар, добар...

Денеска ќе сфатите дека парцелите и оф шор компаниите се само мал дел од алчноста и нечесноста на Груевски, рече на денешната прес конференција...

Ви ги презентираме аудио снимките и транскриптот од разговорите помеѓу премиерот Никола Груевски и министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески, објавени на денешната...

Груевски продолжува дрско да лаже, манипулира, па дури и се заканува. Груевски, кој со неговите неколку соработници кршел закони, се изживувал врз луѓе и...

Аудио и транскрипт на разговорите од дванаесеттата „бомба“, објавени на денешната прес конференција на СДСМ https://www.youtube.com/watch?v=XGdkJ0aqlsc Танскрипт 1. Разговор помеѓу Филимена Маневска и Влатко Мијалков ФМ: Да? ВМ: Добар...

Денеска ќе слушнете во чии раце е правосудниот систем во Република Македонија. Тројца луѓе, Никола Груевски, Сашо Мијалков и Гордана Јанкулоска местат судии, нарачуваат...

Во дел од разговорот меѓу премиерот Никола Груевски и пратеничката Силвана Бонева, објавен вчера од СДСМ, се слуша како премиерот предлага да ги активираат...

На денешната прес конференција на СДСМ во Струмица беше објавен разговор помеѓу пратеничката Силвана Бонева и премиерот Никола Груевски со кој се покажало, како...