Home Ознаки Статии означени со "МНР"

МНР

Ваквата одлука стапила на сила откако првите луѓе на Министерството за надворешни работи во Бугарија ја слушнале изјавата на професорката Каракамишева, која вооедно ги...

Откако лидерот на СДСМ, Зоран Заев, обзнани дека најмалку шест амбасадори на најважните земји биле прислушувани, евроамбасадорот Аиво Орав до МНР доставил дипломатска нота...