Home Ознаки Статии означени со "мерки"

мерки

Во врска со информациите за енормното загадување во  Струмица со ПМ10 честички, со реакција и од општината од каде што велат дека веќе подолг...

Сегашната влада за осум години направи повеќе од 40 отсто од пензионерите да земаат пензија од 6 до 8 илјади денари што не се...