Home Ознаки Статии означени со "Мак-Струмица"

Мак-Струмица

Младите фудбалери на Мак-Струмица од генерацијата 2004 го завршија првиот меѓународен турнир, Сандански Куп во Република Бугарија. По само шест месеци постоење на клубот,...