Home Ознаки Статии означени со "Лазо Котуровиќ"

Лазо Котуровиќ

Денеска од водите на базентот во Аквариус со крстот во рака излезе Кире Гошев, но сепак среќникот повторно е Лазо Котуровиќ. Како што истакна...

Како што вели среќникот по четврти или пети пат веќе го фаќа крстот во Струмица. Котуровиќ истакна дека се фрла по крстот заради здравје...

Струмичанецот Лазо Котуровиќ, попознат какоЛазо Д'лгио,  беше најсреќен меѓу лицата кои денеска се фрлија по осветениот крст фрлен во базенот „Аквариус“. Градоначалникот на општина Струмица,...