Home Ознаки Статии означени со "КФМ"

КФМ

Поранешниот македонски репрезентативец, Владо Илиевски денес ја поднесе својата кандидатура за нов предводник на македонската кошарка. Илиевски побара свикување на собрание на кое би се...