Home Ознаки Статии означени со "Куќа за писатели"

Куќа за писатели

Струмичанецот Никола Маџиров, е прв гостин годинава во крокодиловата „Куќа за писатели“ во Белград. Тој е 62. автор гостин во таа „Куќа на писатели“. На...