Home Ознаки Статии означени со "кучиња"

кучиња

video

Видеото кое вчера осамна на светските медиуми и социјалните мрежи расплака многу луѓе ширум светот. Тоа го прикажува неутешното куче кое на секој начин се...

Кучињата Скраф и Лаки не се обичен татко и син. Врската меѓу родителот и детето е многу силна, а кога на едно од овие...
video

За кучињата се вели дека се најдобри пријатели на човекот, а еве и докази дека овие омилени миленици одлично се согласуваат и со дечињата. Овие...
video

И кучињата имаат свои проблеми, а BuzzFeed нивните најголеми маки кои луѓето едноставно не ги разбираат, ги претстави во забавна видео компилација. Кучињата се жалат...