Home Ознаки Статии означени со "кучиња"

кучиња

Општина Струмица заедно со ветеринарната клиника „Анри Вет“ од Стојаково, ќе ги заловуваат кучињата-скитници од улиците на Струмица. Тоа значи дека истите ќе бидат...

На местото каде претходно бил паркиран овој автомобил, лежело куче. Меѓутоа, возачот решил токму таму повторно да го паркира својот автомобил и му удрил...

Веројатно малку луѓе знаат како всушност кучињата пијат вода, односно како со јазикот ја внесуваат во устата. Доколку внимателно не сте го набљудувале вашиот...

По масовното труење на животни во Струмица, поточно на реонот по улиците „Братство Единство“ и„ Браќа Миладинови“, во последните 30 минути се јавивме и...

На денешниот студентски протест се придружија и две кучиња кои мирно ја следеа, а на моменти и ја предводеа долгата колона од студенти, јави...

Ако размислувате за купување куче, а се уште не сте сигурни за својата одлука, можеби овие неколку податоци ќе ви ја олеснат работата. Одгледувањето и...

Парализираниот Ото, кучето кое го преживеа атакот на суровата човечка рака и несовесност замина во Марсеј кај неговата нова пријателка и штитеничка, Французинката Кристел...

Кучињата и бебињата се совршени за подобрување на расположението. Доказ за тоа е и ова видео. А за што разговараат, знаат само актерите на оваа...

На социјалните мрежи кружи еден текст кој кај многумина ќе предизвика солзи во очите. Многу мачиња и кучиња исчезнаа во водените стихии и единствено што...

Иако не помниме како изгледал нашиот прв поглед на светот и првата средба со околината, секогаш е интересно кога присуствуваме на тој историски настан...