Home Ознаки Статии означени со "куче"

куче

Еден добродушен човек го забележал моментот кога на гладно напуштено куче му дал парче месо, мислејќи дека веднаш ќе го изеде. Но, кучето го зело...

Наместо, како некои, да се прашувате како може родители да дозволат бебе и пит бул да спијат заедно, предлагаме да ја погледнете видео снимката...

Знаеме дека помладите ви се многу позабавни од повозрасните кучиња. Малечки и слатки, пргави и љубопитни, не купуваат за помалку од една минута! Воопшто...

Моли добила важна животна улога: нејзе и е доверено на чување едно штотуку родено маче, кое сопственикот на Моли го спасило од улица. Бидејќи одлучил...

Убавото куче на снимката има внимателен сопственик кој се погрижил за тоа неговиот миленик максимално да ужива во патувањата. Ова куче од Њу Џерси има...

Претседателот на Русија, Владимир Путин, уште еднаш го изненади светот откако на едно девојче од Киргистан и купил куче. Кога на адресата на Путин и...

Елдад Хагар и Лиса Артуро, волонтери во организацијата Надеж за кучиња од Лос Анџелес, тргнале во спасување на напуштениот ретривер. Им било јавено дека...

За да си обезбедат вкусна храна, кучињата понекогаш мора да креираат цела стратегија. Така е и со овој убавец, чија што интелигенција ќе ве остави...

Кога е топло, а немаме базени во кои можеме да се освежиме, доволно е и обично корито. Ова слатко куче тоа најдобро го знае. Има...

Дали некогаш сте размислувале како изгледа светот од перспективата на едно куче? Дојди, скокни, седни, стани, немој тоа, внимавај... Дали сопствениците се свесни дека...