Home Ознаки Статии означени со "Комуналец"

Комуналец

Општина Струмица и Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ од утре (12.07.2015г.) ја почнуваат планираната акција за чистење на јавните површини и дивите депонии. Покрај...

По завршувањето на третото издание  на „Струмица опен фестивал 2014“, Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ има полни раце работа. За време на  трите...

Почитувајќи го законот за гробишта и погребални услуги, Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ ќе го укине субвенционирањето на погребалните услуги што го добиваа...

Вработените во јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ ја почнаа традиционалната пролетна акција за чистење на градот и населените места. Во градот, денеска се собираше...