Home Ознаки Статии означени со "Комуналец"

Комуналец

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ е комплетно подготвено за справување со последиците од снегот и ниските температури кои што се најавуваат за во...

По снежните врнежи, екипи на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ викендот беа постојано на терен и интервенираа по улиците во градот обезбедувајќи услови...

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ интензивно работи на реконструкцијата на водоводната мрежа на улицата „Климент Охридски“. Со овој зафат се врши замена на...

Комуналец на повеќе локации во градот ги собираа остатоците од традиционалните коледарски огнови кои синоќа ги запалија граѓаните на Струмица и покрај нив беа...

Екипи на јавното претпријатие за комунални дејности од вчера се на терен и интервенираат таму каде што има потреба за да се овозможи нормално...

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ почна со реконструкција на водоводната мрежа на улицата „Климент Охридски“. Со овој зафат ќе се решат проблемите во...

По чистењето на дивите депонии, Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ од денеска почна со повторно чистење на поројот „Крушевска Република“. Според Бранко Ѓоргиев,...

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ почна со есенското хортикултурно уредување на градот. Уредувањето почна од кружниот тек кај Анска река, каде летните цвеќиња...

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска почна со поставување на канделабрите во новото катче за прошетка и одмор во големиот градски парк, односно,...

По само три дена од кога Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ комплетното ја исчисти дивата депонија на улицата „Ѓорѓи Василев“, граѓаните повторно својот...