Home Ознаки Статии означени со "коледарска песна"

коледарска песна

Дечиња од Струмичката епархија во пресрет на големиот христијански празник Божик и негувањето на традиционалните обичаи, ја испееја коледарската песна „Вечниот бог“, во општинската...